Mitt namn är Ann-Katrin men av de flesta kallas jag Cina. Jag är en hund och häst tokig 3-barnsmamma som bor tillsammans med min sambo och våra barn, hundar och hästar på en liten gård utanför Kil i Värmland. Våra hundar lever tillsammans med oss i huset som familjemedlemmar. Förnärvarande finns här 2 Leonbergertikar, 1 leonberger hane och 2 Tibetansk Spanieltikar. Jag och min sambo har en underbar hästras som heter Tinker/Irish Cob som vi bedriver avel på. Finns mer info på http://dear.to/tinker .
Jag fick mitt kennelnamn registrerat Januari 2006, men har hållit på med hundar sedan barnsben.Var ute och promenerade med grannarnas hundar innan jag fick någon egen hund. Fick min första hund 1982 när jag var 12 år gammal en underbar Golden Retriver tik.Efter det har det alltid funnits en hund vid min sida,men raserna har skiftat.Det blev ytterliggare en Golden Retriver efter den första. Sedan blev det en Hovawart och en Dobermann.När Hovawarten gått bort skaffade vi en Dobermann till.När vår gammla dobbis tik gick bort hade jag bestämt mig sedan en lång tid tillbaka för att skaffa en Leonberger. Så 2001 köpte jag min först Leonberger och det ras valet har jag aldrig ångrat.En underbar ras som man kan använda till det mesta.
Eftersom Leonbergern är en ganska så stor hund och våra barn tycker att det är roligt med hundar så började vi fundera på en lite mindre hundras som även barnen kunde gå på promenad med.Valet föll på den Tibetanska Spanieln,en stor hund i litet format.Tycker själv att det är två helt underbara raser som passar bra in i vår familj. Jag har alltid intresserat mig för avel men har själv inte förut haft den tiden som krävs för att föda upp hundar. Men nu äntligen kan jag förverkliga en lång dröm jag haft.Barnen har blivit lite större och jag har nu sådana arbetstider att det är möjligt att ha en valpkull.
2004 gick jag SKK's hunduppfödarutbildning.
Alla valpar säljs: Reg.skk, avmaskade, vet.besiktade, id-märkta, 3-års dolda fel försäkrning och inga valpar levereras före 8v.ålder.